these-30

问题描述:2015-2016英语周报高二外研综合第39期Book8Module3答案 这篇文章主要介绍了一个有趣的事情,具有一定借鉴价值,需要的朋友可以参考下。希望大家阅读完这篇文章后大有收获,下面让小编带着大家一起了解一下。

_ _ _ these_ ?_ thirty_。

these-30的相关图片

2015-2016英语周报高二外研综合第39期。

Book 8 Module 3 参考答案及部分解析。

参考答案

1-5 BBAAC 6-10CBBAC。

11-15 BBAAC 16-20BAACC。

21-25 AABCB 26-30DDACD。

31-35 CCBDB 36-40 ECGDF。

41-45 BAABB 46-50 ABBCD 51-55 CCDAA 56-60 CABBD。

61. what 62.originally 。

63. to eat 64. baker 。

65. who 66.covered 。

67. using 68. in 。

69. it 70. came。

短文改错:

71. ... is being married! 去掉being。

72. ... which she met ...。

which → who或whom。

73. ... was looking a small ... looking后加at。

74. ... put it into her backpack. her → his 。

75. ... thought a man ... a → the。

76. ... was embarrassing to ...。

embarrassing → embarrassed。

77. ... asked her to going ... going → go。

78. ... get married ... get → got 。

79. ... know something about it!。

something → anything。

80. ... very happily ... happily → happy。

One possible version:。

Dear Sam,

I'm very glad to receive your letter. ButI'm worried to hear that you are not very well these days. Keeping healthy isimportant in our daily life, so here is some advice for you.。

Firstly, you should develop healthy eatinghabits. To get all the nutrition your body needs, you must eat a balanced dietincluding grains, fruits, vegetables as well as fat. Secondly, I believe takingexercise is a good way to build up a strong body. Even taking a short walk for20 minutes a day can make a difference. Finally, make sure you get enough sleepand don't stay up too late at night.。

Hope you'll get well soon.。

Yours sincerely,。

Li Hua

部分解析

阅读理解:

第一节:

A篇 (个人情况)

本文是记叙文。文章主要介绍了一位励志演说家的故事。

21. A。细节理解题。由第一段中的trying desperately to make ends meet及Money had always been tight in Patrick's family and, at 28, hethought it was always going to be like that for him可知,在28岁时,帕特里克最担心的就是钱。

22. A。细节理解题。由第三段中的He thought it would be a funny joke可知,帕特里克写下确切的钱数是为了跟银行开个玩笑。

23. B。推理判断题。由第四段中的After researching his own legal position long and hard, hediscovered that he was not legally responsible for returning the money — he hadcommitted no crime可知,他得到银行的钱之后很担心,因此就查阅了许多法律条款,最终发现他没有犯罪。

24. C。推理判断题。由最后一段中的Patrick decided to do the “right” thing及make his career as a motivational speaker. Today his money worriesare over可推知,只有通过做正确的事情,好运才会来临。

B篇 (现代技术)

本文是说明文。3D打印汽车的亮相改变了人们对传统汽车制造业的认识,将来人们能直接从网上订购满足个性化需求的汽车。

25. B。细节理解题。由第一段中的3D printing are rapidly changing how things are being made和第二段中的a little-known car maker became popular by manufacturing a car atthe show可知,在本次展览会上最使人印象深刻的是一辆3D打印汽车。

26. D。细节理解题。由第三段中的It was a fully functional car thatwas 3D printed in 44 hours and assembled in two days. The car is called a “Strati”可知,这辆被称作Strati的汽车是一台真正的运转正常的汽车,在四天之内就完成了打印和装配。

27. D。写作手法题。由第五段中的第一句可知,本段提出的这几个问题都是为了说明用3D技术打印汽车的优势。

28. A。推理判断题。由最后一段中的John B. Rogers Jr. believes thatin the near future a car will be made in just 60 minutes及organizing a worldwide network of “Microfactories” 可知,John B. Rogers Jr.对于这一技术的前景很有信心,故选A项。

C篇 (饮食)

本文是议论文。文章主要报道了科学家们针对转基因食物进行辩论的情况。

29. C。写作目的题。文章第一段提出转基因食物产生的原因并在最后连续提了四个问题,表示人们对其的担忧,从而引出讨论的话题。

30. D。细节理解题。由第二段中的use fewer environmentally damaging farm chemicals, GM foods are safeto eat and that there's no actual evidence of any health risks和第三段的 are concerned that these foods have not been strictly tested andare potentially dangerous for both the environment and people's health可知,科学家争论的焦点是转基因食物对人类健康及环境的影响。

31. C。细节理解题。由第四段中的Four scientists recently took on those questions in a debate, facingoff two against two可知,这是一次四位科学家两两一组面对面的辩论。

32. C。细节理解题。由最后一段中的Afterward, 60 percent agreed withGM foods ... making the side arguing in favor of GM foods the winners of thisdebate可知,60%的观众支持获胜方的观点。

D篇 (周围的环境)

本文是应用文。社区居民向学校领导投诉学生的不良行为及员工的不负责任。

33. B。主旨大意题。由第一段中的I am writing regarding the very bad behaviour of some of youryounger students及 bring to yourattention to the irresponsibility of certain members of your staff 可知,这封信主要的目的是投诉。

34. D。细节理解题。由第三段中的not to shout and use bad language in the street, as this is harmfulto the reputation of both your school and the area可知,大喊大叫及使用不文明语言的行为正在损害这个地区的名声。

35. B。推理判断题。由最后一段中的be forced to take matters furtherand shall have no choice but to write to the council可知,如果这些事情再发生的话,Mrs J Barker会采取进一步措施,给地方议会写信。

第二节:

话题:文学与艺术。

本文是记叙文。文章主要讲述了一张影响历史的照片《移民母亲》背后的故事。

36. E。第二段的内容即E项中的the following accountof the experience。

37. C。上文中的I do not remember how I explained my presence or my camera to her与C项中的But I do remember sheasked me no questions之间是转折关系。

38. G。由下一句She had just sold some parts from her car to buy food可知,此处应与食物有关,正好与G项中的living on frozenvegetables from the surrounding fields相关。

39. D。本空后面政府采取的措施与D项中的was soon published innewspapers有关,政府采取救助措施是照片登报的结果。

40. F。由上文中的the migrant mother's identity remained a mystery to the public可知,移民母亲的身份一直都是一个谜,而F项中的a reporter trackeddown Owens at her California home正好说明移民母亲的身份是如何被知晓的。

英语知识运用:

第一节:

话题:文娱与体育。

本文是议论文。文章主要论述了要通过跑步来探索未知的世界。

41. B。自由是人类的基本权利。有时候自由也不是必须是“复杂(complicated)”或有争议的,有时就像“晴天穿上一双舒服的运动鞋出去一样简单”,下文中的as simple as是提示。

42. A。由下文中的wearing a pair of comfortable shoes on a sunny day可知,此处强调“个人自由(personal freedom)”。

43. A。由下文中的a park to run around or a river to run along可知,此处指出去“跑步(run)”。

44. B。由下文提及的running routes和my favouriteroute is可知,此处指跑步的“路线(route)”。

45. B。由表示转折的however后的内容there is something different to see可知,此处指即使是在最“熟悉的(familiar)”跑步路线上,也会看到不同的风景。

46. A。由下文的by beautiful scenes of countryside可知,此处指“我”被美丽的乡村风光“环绕(surrounded)”。

47. B。由上文的a river to run along及下文的along thebanks of which wander ...可知,“我”最喜欢的路线是沿着蜿蜒的“河(river)”。

48. B。由上文的along the banks of which wander herds of sheep可知,羊群会经常“挡住(blocking)”你的路。

49. C。 50. D。 由 a regularroute及you've seen it allbefore可知,常规熟悉的路线看似“乏味(boring)”,但会使路程看起来短一些,时间也会“过(pass)”得快一些。

51. C。由上文的For a route to become regular可知,要想把一条跑步路线变为常规路线,首先你就需要“走出去(go out)”探索。

52. C。由下文的alongside physical well-。

-being可知,跑步的其中一个“好处(advantages)”就是它能给跑步者内在的知识。

53. D。54. A。由you come to truly knowit可知,如果你能通过“脚(foot)”来了解一座城市或城镇,那么你就会真正了解它,你就不再是一个盲目乘坐公共交通工具的“旅行者(tourist)”,而是一个道路发现者,一个探险家。

55. A。承接上文的描述可知这条规则在任何时间、任何地方,“适用于(applies)”任何人。

56. C。57. A。由No specialistequipment is necessary可知,跑步是最“容易进行的(accessible)”运动,不需要专门的装备,只需一双舒服的“鞋(shoes)”和一个iPod,如果你想边跑边听音乐的话。

58. B。由常识可知,跑步可以帮助人们“减(reduce)”压。

59. B。根据下文的if given a little bit of time, practice and patience可知,跑步这项运动,只要投入一点时间耐心练习,每个人都能有所“提高(improve)”。

60. D。根据全文对跑步好处的讨论,并结合耐克的广告语“Just do it!”可知,你只管去跑,你不会“后悔(regret)”。

第二节:

61. what。考查特殊疑问词。设空处引导特殊疑问句,且在句中作tell的直接宾语,故填what。

62. originally。考查副词。设空处作状语,故填originally。

63. to eat。考查不定式的用法。be easy for sb. to do sth.意为“某人做某事很容易”。

64. baker。考查名词。设空处作by的宾语,且指人,故填baker。

65. who。考查关系词。设空处引导非限制性定语从句,补充说明the Greeks(指人),故填who。

66. covered。考查动词-ed形式作定语的用法。设空处作后置定语修饰pizza,且cover与pizza之间是逻辑上的动宾关系,故填covered。

67. using。考查动词-ing形式作状语的用法。设空处作状语,people与use之间是逻辑上的主谓关系,且use表示的动作与谓语动作同时发生,故填using。

68. in。考查介词。in the latter half of the 19th century意为“在19世纪后半期”。

69. it。考查it的用法。本句是强调句,强调时间状语notuntil after World War Two,故填it。

70. came。考查一般过去时。come所表示的动作发生在过去,故用一般过去时。

[选做题参考答案及解析]

参考答案

1-5 DABCD 6-10ADBCD。

解析

A篇 (社会)

本文是记叙文。文章主要介绍了印度国大党领袖索尼娅与其丈夫之间的爱情故事。

1. D。细节理解题。由第二段中的Sonia Maino, who was working at the same restaurant as a part-timewaitress for her pocket money, soon saw him and felt an instant connection withthe young and good-looking man. It was love at first sight for both可知,索尼娅在一家餐馆做兼职服务员的时候,碰到了她一生的爱人。

2. A。词义猜测题。由第三段中的After spending a long time on courtship, Sonia discovered that theguy of her dreams was none other than Rajiv Gandhi和第五段中的the couple lived a peaceful life可知,tied the knot在此处指两人结婚了。

3. B。细节理解题。由第五段中的Her death forced Rajiv to take over his mother's place and joinpolitics. Rajiv ruled as Prime Minister till 1989可知,拉吉夫在其母亲被暗杀后,接替母亲的职位,当上了印度总理。

4. C。推理判断题。由倒数第二段的the Congress Party, which was in a worsening condition. She led theparty to victory in the 2004 and 2009 elections可知,索尼娅担任了国大党的领袖后,国大党的情况蒸蒸日上。

5. D。标题归纳题。由第一、二段及最后一段中的Their love story is one which will be remembered by generations tocome可知,文章首尾呼应,主要讲述了索尼娅与拉吉夫之间的爱情故事。

B篇 (自然)

本文是说明文。文章主要介绍了气象图及其作用。

6. A。段落大意题。由第一段中的A weather map is an important tool for geographers ... Weatherforecasters are able to determine ... They are also able to ... a mostimportant function of the map is to ...可知,本段主要介绍了气象图的作用。

7. D。推理判断题。由第二段中的They reveal in a few minutes what otherwise would take hours todescribe可知,使用气象图的好处是它能提供更多的天气信息,因为它在几分钟内展示的天气情况是用其他方式要花几个小时才能展示的。

8. B。细节理解题。由第二段中的These 30-day outlooks are basedupon an analysis of the upper air levels可知,这些以三十天为一个周期的气象图是在对上层气流的分析基础上编制的。

9. C。细节理解题。由最后一段中的A lot of experiments are also in progress for weather modificationstudies可知,人们正在做实验来改变天气、控制天气。

10. D。细节理解题。由最后一段中的But the limitations of weather modification ... super cooled,upslope mountainous winds which have produced additional rainfall on thewindward side of mountain ranges可知,D项正确。

“这30台也要运到广州吗”翻译出来怎么说?的相关图片

“这30台也要运到广州吗”翻译出来怎么说?

How much are these oranges? 。

They're thirty yuan.。

2012北京高考英语试题及答案的相关图片

2012北京高考英语试题及答案

Will these 30 also be delivered to Guangzhou?。

希望有用

翻译:It is sad and disappointed that的相关图片

翻译:It is sad and disappointed that

第一部分:听力理解(共三节,30分)

第一节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分)

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话或独白后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话或独白你将听一遍。

例:What is the man going to read?。

A. A newspaper

B. A magazine

C. A book

答案是A。

1. Who answered the phone?

A. Mike B. Henry C. Tom。

2. What’s the woman’s favourite food?。

A. Italian. B. Chinese. C. Indian。

3. When does the first flight arrive in Detroit?。

A. 5:18am. B.6:10am C.8:50am。

4. What is the woman looking for?。

A. Zoo B. Telephone C. Tennis court。

5. What will the weather be like at the weekend?。

A. Cloudy. B. Snowy. C. Sunny。

第二节(共10小题,每小题1.5分,共15分)

听下面4段对话或独白,每段对话或独白后有几道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有5秒钟的时间阅读每小题。听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白你将听两遍。

听第6段材料,回答第6至7题。

6. Where are the two speakers?。

A. In the hotel B In a shop C. In a restaurant。

7. How much did the man pay in the end?。

A. $115. B. $130 C. $140。

听第7段材料,回答第8至9题。

8. What did the man do last weekend?。

A. Watched TV. B. Stayed at home. C. Visited a friend。

9. What will the woman probably do this weekend?。

A. Play tennis. B. Do some shopping C. Go to a dance。

听第8段材料,回答第10至12题。

10. Where are the new houses?。

A. On the main road. B. Close to a bus station. C. Near the sports center.。

11. What does the woman like most about the new houses?。

A. The garden. B. The space. C. The quietness。

12. How does the man feel about the woman’s suggestion?。

A. Delighted. B. Disappointed. C. Uninterested.。

听第9段材料,回答第13至15题。

13. What can’t the students do without a teacher?。

A. Hold parties.。

B. Complete the Safety Sheet.。

C. Use any emergency equipment.。

14. Why are the students asked to tie back their loose hour in the lab?。

A. It may catch fire。

B. It may cover their eyes.。

C. It may pass chemicals to their faces.。

15. What is the speech mainly about?。

A. Laboratory regulations.。

B. Safety instructions.。

C. After-class activities.。

第三节(共5小题:每小题1.5分,共7.5分)

听下面的一段对话,完成第16至20五道小题,每小题近填写一个词,听对话前,你将有20秒钟的时间阅读试题,听完后你将有60秒钟的作答时间,这段对话你将听两遍。

Telephone Cancellation Request Form。

Account Name Edward 16 。

Telephone No. 17 。

Home Phone Plan Nonrefundable(不退款) 18 pre-paid plan。

Reason for Cancellation 19 house。

Cancellation Date Required 20 9, by 5:00 pm。

第二部分:知识运用(共两节,45分)

第一节 单项填空(共15小题:每小题1分,共15分)

从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

例:It’s so nice to hear from her again ______, we last met more than thirty years ago.。

A. What’s more B. That’s to say 。

C. In other words D. Believe it or not。

答案是D。

21. —Look at those clouds!。

—Don’t worry. ______ it rains, we’ll still have a great time.。

A. Even if B.As though C. In case D. If only。

22. By the time you have finished this book, your meal ______ cold.。

A. gets B. has got C. will get D.is getting。

23. One learns a language by making mistakes and ______ them.。

A. corrects B. correct C.to correct D. correcting。

24. Jerry did not regret giving the comment but felt ______ he could have expressed it differently.。

A. why B. how C. that D. whether。

25. George said that he would come to school to see me the next day, but he ______.。

A. wouldn’t B. didn’t C. hasn’t D. hadn’t 。

26. When deeply absorbed in work, ______ he often was,he would forget all about eating or sleeping.。

A. that B. which C. where D. when 。

27. _______ with care, one tin will last for six weeks.。

A. Use B. Using C. Used D. To use。

28. Many people have donated that type of blood; however, the blood bank needs _____.。

A. some B. less C. much D. more。

29. —Have you heard about that fire in the market?。

— Yes, fortunately no one _____.。

A. hurt B. was hurt C. has hurt D. had been hurt。

30. Our friendship _____ quickly over the weeks that followed.。

A. had developed B. was developing。

C. would develop D. developed。

31. ______ at the door before you enter my room, please.。

A. Knock B. Knocking C. Knocked D. To knock。

33. We ______ the difficulty together, but why didn’t you tell me?。

A. should face B. might face 。

C. could have faced D. must have faced。

34. Do you think this shirt is too tight ____ the shoulders?。

A. at B. on C. to D. across。

35. Don’t handle the vase as if it ____ made of steel.。

A. is B. were C. has been D. had been。

第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分)

阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

Inspiration

“Mama, when I grow up, I’m going to be one of those!” I said this after seeing the Capital Dancing Company perform when I was three. It was the first time that my __36__ took on a vivid form and acted as something important to start my training. As I grew older and was __37__ to more, my interests in the world of dance __38__ varied but that little girl’s dream of someday becoming a __39__ in the company never left me. In the summer of 2005 when I was 18, I received the phone call which made that dream a __40__; I became a member of the company __41__ back to 1925.。

As I look back on that day now, it surely __42__ any sense of reality. I believe I stayed in a state of pleasant disbelief __43__ I was halfway through rehearsals (排练) on my first day. I never actually __44__ to get the job. After being offered the position, I was completely __45__. I remember shaking with excitement.。

Though I was absolutely thrilled with the change, it did not come without its fair share of __46__. Through the strict rehearsal period of dancing six days a week, I found it vital to __47__ up the material fast with every last bit of concentration. It is that extreme __48__ to detail (细节) and stress on practice that set us __49__. To then follow those high-energy rehearsals __50__ a busy show schedule of up to five performances a day, I discovered a new __51__ of the words “hard work.” What I thought were my physical __52__ were pushed much further than I thought __53__. I learned to make each performance better than the last.。

Today, when I look at the unbelievable company that I have the great __54__ of being a part of, not only as a member, but as a dance captain, I see a __55__ that has inspired not only generations of little girls but a splendid company that continues to develop and grow-and inspires people every day to follow their dreams.。

36. A. hobby B. plan C. dream D. word。

37. A connected B. expanded C. exposed D. extended。

38. A. rarely B. certainly C. probably D. consistently。

39. A. director B. trainer C. leader D. dancer。

40. A. symbol B. memory C. truth D. reality。

41. A. bouncing B. dating C. turning D. tracking。

42. A. lacks B. adds C. makes D. brings。

43. A. while B. since C. until D. when。

44. A. Cared B. Expected C. Asked D. Decided。

45. A. motivated B. relaxed C. convinced D. astonished。

46. A. challenges B. profits C. advantages D. adventures。

47. A. put B. mix C. build D. pick 。

48. A. Attention B. association C. attraction D. adaptation。

49. A. apart B. aside C. off D. back。

50. A. over B. by C. with D. beyond。

51. A. function B. meaning C. expression D. usage。

52. A. boundaries B. problems C. barriers D. efforts。

53. A. necessary B. perfect C. proper D. possible。

54. A. talent B. honor C. potential D. responsibility。

55. A. victory B. trend C. tradition D. desire。

第三部分:阅读理解(共两节,40分)

第一节(共15小题;每小题2分,共30分)

阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

The Basics of Math—Made Clear。

Basic Math introduces students to the basic concepts of mathematics, as well as the fundamentals of more tricky areas. These 30 fantastic lectures are designed to provide students with an understanding of arithmetic and to prepare them for Algebra(代数) and beyond.。

The lessons in Basic Math cover every basic aspect of arithmetic. They also look into exponents(指数), the order of operations, and square roots. In addition to learning how to perform various mathematical operations, students discover why these operations work, how a particular mathematical topic relates to other branches of mathematics, and how these operations can be used practically.。

Basic Math starts from the relatively easier concepts and gradually moves on to the more troublesome ones, so as to allow for steady and sure understanding of the material by students. The lectures offer students the chance to “make sense” of mathematical knowledge that may have seemed so frightening. They also help students prepare for college mathematics and overcome their anxiety about this amazing—and completely understandable—field of study.。

By the conclusion of the course, students will have improved their understanding of basic math. They will be able to clear away the mystery(神秘性) of mathematics and face their studies with more confidence than they ever imagined. In addition, they will strengthen their ability to accept new and exciting mathematical challenges.。

Professor H. Siegel, honored by Kentucky Educational Television as “the best math teacher in America,” is a devoted teacher and has a gift for explaining mathematical concepts in ways that make them seem clear and obvious. From the basic concrete ideas to the more abstract problems, he is master in making math lectures learner-friendlier and less scary.。

With a PhD in Mathematics Education from Georgia State University, Dr. Siegel teaches mathematics at Central Arizona College. His courses include various make-up classes and a number of lectures for future primary school teachers.。

If the course fails to provide complete satisfaction to you, you can easily exchange it for any other course that we offer. Or you can get your money back.。

56. What does the course Basic Math mainly cover?。

A. Algebra. B. College Mathematics.。

C. Arithmetic. D. Mathematics Education.。

57. What benefits can students expect from Basic Math?。

A. Stronger imaginative ability.。

B. Additional presentation skills.。

C. More mathematical confidence.。

D. Greater chances of becoming teachers.。

58. What can we learn about Professor H. Siegel?。

A. He is a guest lecturer at Kentucky Educational Television.。

B. He is to deliver 30 lectures in Basic Math.。

C. He works in Georgia State University.。

D. He specializes in training teachers.。

59. Where is the passage most likely to have been taken from?。

A. A news report. B. A book review。

C. A lesson plan. D. An advertisement。

字数受限制了,

below的意思

这是可悲和失望,美国的政治家继续操纵汇率:中印之间巨大的绿色法案(美元),希望世界将为此付出的代价,导致美元崩溃,但有责任,丑化他人在美国失败在失业的政策,在贸易等问题。

自1975年以来,美国已经有很大的贸易赤字为德国,日本,现在,它正好是中国以及其他50多个国家了。如果不是中国,它是将被别人,这是美国生活方式的副产品。中国不会产生这个问题了。这是耻辱,美国政客不正视这个问题,但对其他责任。

在这30年来,中国的货币政策并没有改变在这段时间了。中国如何能操纵货币?由于美国的控制国际货币基金组织和世界银行,美国政客利用一切影响力来迫使中国元增加值。谁确实操纵了其短期的政治利益汇率是多少?

这个经济危机是由美国银行家和华尔街,造成数以百万计的人失去工作,房子,和退休基金在美国和世界各地。然而,美国政治家和特殊利益集团指责为在中国的就业损失。如何才能低收入贫困农民窃取了美国的高工资的喜悦?这完全是美国的政治游戏。中国队在元朗率增加,将不会对美国经济的帮助,而不是一个位,但在政治操作将导致世界市场混乱过分讲究,导致全球通货膨胀。

什么是在华盛顿的政治家这些肮脏羞耻!

世界领导或罗布和丛林法则?

原文地址:http://www.qianchusai.com/these-30.html

these-10

these-10

these-50

these-50

these-80

these-80

these-40

these-40

these-60

these-60

these-90

these-90

these-0

these-0

curious,curious是什么意思

curious,curious是什么意思

solate,isolate和desolate

solate,isolate和desolate

inflating,unzip命令后inflating

inflating,unzip命令后inflating